Αρχή>ΒΙΒΛΙΑ>ΥΓΕΙΑ
ISBN: 960-7872-28-2
σελίδες: 224
τιμή: €13,00   € 11,70 (με ΦΠΑ)
Καλάθι αγορών (0 βιβλία)
Μωρό
Οδηγίες χρήσης

Μετάφραση: Κική Κουράκου

Μπορείτε να ξέρετε πώς να βλέπετε τα e-mail σας, να ψάχνετε στο Internet και να κατεβάζετε τα αγαπημένα σας τραγούδια, να βγάζετε φωτογραφίες με την ψηφιακή σας μηχανή και να παίζετε ηλεκτρονικά παιχνίδια, αλλά τίποτε απ'αυτά δεν συγκρίνεται με το μεγαλύτερο τεχνολογικό θαύμα του κόσμου: το νεογέννητο μωρό σας! Μάθετε τις απαντήσεις σε δεκάδες καυτά ερωτήματα: Πώς ενεργοποιείται η αθόρυβη λειτουργία του μωρού; Πώς λειτουργεί το τροφοδοτικό του σύστημα; Κάθε πότε πρέπει να το πηγαίνετε στον τεχνικό για σέρβις; Σ'αυτόν τον εύχρηστο και διασκεδαστικό οδηγό, θα βρείτε, με λεπτομερείς περιγραφές και κατατοπιστικά σκίτσα, όλες τις βασικές γνώσεις που χρειάζονται οι νέοι γονείς και όχι μόνο. Να σας ζήσει!rn

Ο LOUIS BORGENICHT είναι παιδίατρος και Επίκουρος Καθηγητής Παιδιατρικής στην Ιατρική Σχολής του Πανεπιστημίου της Γιούτα.

Ο JOE BORGENICHT είναι συγγραφέας και έγινε πρόσφατα πατέρας.

 

Σχόλια
 
1. Μάτα Ρόζη είπε ... ανέβηκε: 2010-10-26

Όταν το έκανα δώρο σε ένα φιλικό μου ζευγάρι που περίμεναν παιδί, νόμιζαν ότι ήταν ένα βιβλίο για να περάσουν ευχάριστα την ώρα τους. Λίγο μετά τη γέννηση του παιδιού τους διαπίστωσαν ότι είχαν στα χέρια τους ένα πολύ χρήσιμο, πρακτικό και σύντομο οδηγό για να τα βγάλουν πιο εύκολα πέρα με το πρώτο τους παιδί. Πολύ όμορφο και διασκεδαστικό για μένα που το ξεφύλλισα πριν το δωρίσω.


Γράψε ένα σχόλιο
Πρέπει να κάνετε login ή να εγγραφείτε για να μπορέσετε να στείλετε σχόλια.