Αρχή>ΒΙΒΛΙΑ>ΥΓΕΙΑ
ISBN: 978-618-5048-49-5
σελίδες: 208
διαστάσεις: 14 x 21 εκ.
τιμή: €12,80   € 11,50 (με ΦΠΑ)
Καλάθι αγορών (0 βιβλία)
Αρωματοθεραπεία
Τα αιθέρια έλαια και η θεραπευτική δράση τους

Ένας έγκυρος οδηγός,
πολύτιμο εγχειρίδιο χρήσης για όλη την οικογένεια,
απαραίτητος για όσους επιθυμούν να γνωρίσουν
τον θαυμαστό κόσμο των αιθερίων ελαίων
και να μυηθούν στη θεραπευτική χρήση τους.


Αρωματοθεραπεία ονομάζεται η χρήση των αιθερίων ελαίων για την υγεία και την ευεξία μας. Πρόκειται ίσως για την αρχαιότερη και πιο διαδεδομένη θεραπευτική πρακτική στον κόσμο.

Ο ιατρός Νίκος Χρηστίδης, με πολυετή εμπειρία στην ιατρική αρωματοθεραπεία, εξηγεί τι είναι τα αιθέρια έλαια, πώς εξάγονται από τα αρωματικά φυτά, ποιες είναι οι θεραπευτικές τους ιδιότητες και πώς μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε. Το βιβλίο περιέχει, επίσης, αναλυτική περιγραφή όλων των βασικών αιθερίων ελαίων και περισσότερες από εξήντα συγκεκριμένες συνταγές με συνέργειες (θεραπευτικά μείγματα) αιθερίων ελαίων, για την αποτελεσματική αντιμετώπιση καθημερινών προβλημάτων υγείας σε μεγάλους και παιδιά, καθώς και συνταγές κοσμετολογίας αλλά και υγιεινής του χώρου.

αιθέρια έλαια, συνταγή για κρυολόγημα

** Στην ιατρική αρωματοθεραπεία χρησιμοποιούνται αιθέρια έλαια ιατρικής κατηγορίας, δηλαδή 100% αγνά και φυσικά, με χημειότυπο. Η ποιότητα αυτή των αιθερίων ελαίων επιτρέπει τη λή­ψη από το στόμα καθώς και την επάλειψή τους στην επιδερμίδα χωρίς αραίωση. Μην το επιχειρείτε με άλλης κατηγορίας αιθέρια έλαια, για τα οποία δεν συστήνεται σαφώς ότι μπορούν να χορηγηθούν από το στόμα.

 

αρωματοθεραπεία βιβλίο

 

Σχόλια
 

Δεν υπάρχουν σχόλια.


Γράψε ένα σχόλιο
Πρέπει να κάνετε login ή να εγγραφείτε για να μπορέσετε να στείλετε σχόλια.