Αρχή>ΒΙΒΛΙΑ>ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ
ISBN: 978-618-5048-86-0
σελίδες: 128
διαστάσεις: 12 x 16.5 εκ.
τιμή: €7,90   € 7,10 (με ΦΠΑ)
Καλάθι αγορών (0 βιβλία)
Mην κρατάς κάτι που φεύγει, μη διώχνεις κάτι που έρχεται
Ημερολόγιο 2018 - εβδομαδιαίο

Επιμέλεια έκδοσης: Νικολέττα Σαρρή, Θεοδώρα Πασαχίδου, Άρης Λασκαράτος
Σχεδιασμός έκδοσης: Michele Traversa

mauve2.JPG

«Μην κρατάς κάτι που φεύγει, μη διώχνεις κάτι που έρχεται» λέει ένα ιαπωνικό απόφθεγμα κι από αυτό εμπνευστήκαμε τον τίτλο του ημερολογίου της Αιώρας για το 2018. Το ημερολόγιο είναι εβδομαδιαίο και κυκλοφορεί σε έξι (6) διαφορετικά χρώματα εξωφύλλου.

Ημερολόγιο 2018

Tα κείμενα που φιλοξενούνται, μέσα από τη θεματική ποικιλία και την πολυφωνία τους, αποπνέουν θετική διάθεση, εμπνέουν αισιοδοξία και προτρέπουν στη βελτίωση του εαυτού μας και του κόσμου γύρω μας.

Το ημερολόγιο της Αιώρας, με σύγχρονη, απέριττη αισθητική, είναι λειτουργικό, κομψό και χρηστικό.

ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ
Έχουν πει για το χρώμα οι μεγάλοι μάστορες που το μελέτησαν στη θεωρία και στην πράξη, το έκαναν φιλοσοφία τους κι έχτισαν πάνω σ’ αυτό τη ζωή τους:

«Το χρώμα είναι μια δύναμη που επηρεάζει ευθέως την ψυχή» Β. Καντίνσκι
«Προτιμώ να ζω με χρώμα» Ντ. Χόκνεϊ
«Με το χρώμα αποκτούμε μια ενέργεια που μοιάζει να πηγάζει από τη μαγεία» Α.Ματίς

μπλε ημερολόγιο

Μπλε: το χρώμα του ουρανού και της θάλασσας έχει μόνιμη θέση στη ζωή μας. Το μπλε μας καλμάρει, μας ησυχάζει, υποβοηθάει τη διαίσθηση, δείχνει αξιοπιστία, εμπιστοσύνη και αφοσίωση.

πράσινο ημερολόγιο

Πράσινο: το χρώμα που υπερισχύει στη φύση, διαπεραστικό, ανακουφίζει από καταθλιπτικά συναισθήματα, νευρικότητα και άγχος. Ξεκουράζει πνευματικά και οργανικά, προσφέρει μια αίσθηση ανανέωσης, αυτοελέγχου και αρμονίας.

κόκκινο ημερολόγιο

Κόκκινο: το χρώμα σχετίζεται περισσότερο με την ιδιοσυγκρασία και την εξατομίκευη. Διεγερτικό, συναρπαστικό, τραβάει την προσοχή, αυξάνει τον ενθουσιασμό και πολλές φορές δίνει μια αίσθηση προστασίας από τον φόβο και την αγωνία.

φούξια ημερολόγιο

Ροζ: αισθησιακό αλλά με την καθαρότητα του λευκού που έχει μέσα του, το ροζ είναι συνδεμένο με τον ρομαντισμό. Μας ενεργοποιεί, αυξάνει τον παλμό, μας ωθεί σε δράση και χτίζει την εμπιστοσύνη.

κίτρινο ημερολόγιο

Κίτρινο: λάμπει από αισιοδοξία, φώτιση και ευτυχία. Οι χρυσαφένιες αποχρώσεις δημιουργούν μια θετική υπόσχεση για το μέλλον. Το κίτρινο διεγείρει τις πνευματικές διεργασίες, το νευρικό σύστημα, ενεργοποιεί τη μνήμη και κινητοποιεί τη δημιουργικότητα.

μοβ ημερολόγιο

Μοβ: εξισορροπεί τη διέγερση του κόκκινου με την γαλήνη του μπλε, ταυτόχρονα με μια αίσθηση μυσταγωγίας και μια αρχοντική ποιότητα. «Ξεσηκωτικό» χρώμα που προσφέρει μια αίσθηση πνευματικότητας και πυροδοτεί τη δημιουργικότητα.

 

Σχόλια
 

Δεν υπάρχουν σχόλια.


Γράψε ένα σχόλιο
Πρέπει να κάνετε login ή να εγγραφείτε για να μπορέσετε να στείλετε σχόλια.