Αρχή>ΒΙΒΛΙΑ>ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
ISBN: 978-960-7872-74-6
σελίδες: 128
διαστάσεις: 13,5 x 20,5 εκ.
τιμή: €12,00   € 10,80 (με ΦΠΑ)
Καλάθι αγορών (0 βιβλία)
Μετά το Κύμα
Ανθρώπινες ιστορίες στα απόνερα του Τσουνάμι που έπληξε την Ταϊλάνδη

Μετάφραση: Χρήστος Μούσιος

Το Τσουνάμι ήταν ένα εξαιρετικά ασυνήθιστο φαινόμενο, που άλλαξε ριζικά τη ζωή κάθε ανθρώπου της περιοχής που έπληξε στις 26 Δεκεμβρίου 2004. Αφάνισε ζωές, κατέστρεψε περιουσίες, όμως αποκάλυψε και πολλά άλλα ζητήματα που παρέμεναν ως τότε κρυμμένα. Στα απόνερά του έχει κατασταλάξει απέραντη θλίψη, αλλά και αρκετοί γρίφοι, καθώς και πλήθος δυσκολίες και προβλήματα που θα χρειαστούν χρόνια για να λυθούν.

Επίσης αναδύθηκαν θέματα όπως η μοίρα, η τύχη και η συγχρονικότητα, που συνάρπαζαν το συγγραφέα σε όλη του τη ζωή. Ο Ταϊλανδός Τιου Μπούναγκ διηγείται αυτές τις ιστορίες για να τιμήσει εκείνους που χάθηκαν, αυτούς που συνεχίζουν να θρηνούν και όσους πασχίζουν ακόμα να ξαναστήσουν τη ζωή τους.

Όλα τα κέρδη της έκδοσης θα διατεθούν στην ΜΚΟ The Human Development Foundation, ένα κέντρο βοήθειας για τα παιδιά του δρόμου και φορείς του AIDS στην Ταϊλάνδη.

Έγραψαν

Ο συγγραφέας με τα διηγήματα αυτά υπενθυμίζει διαρκώς τη σπουδαιότητα της αλληλεγγύης μπροστά στην οδύνη και την καταστροφή, που μπορεί να ακυρώσει φυλετικές, οικονομικές, πολιτικές και θρησκευτικές διαφορές. Διαβάστε παρακάτω...

Εύη Καρκίτη, Αγγελιοφόρος

 

Σχόλια
 

Δεν υπάρχουν σχόλια.


Γράψε ένα σχόλιο
Πρέπει να κάνετε login ή να εγγραφείτε για να μπορέσετε να στείλετε σχόλια.