Αρχή>ΒΙΒΛΙΑ>ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ
ISBN: 978-960-7872-87-6
σελίδες: 160
διαστάσεις: 12 x 16 εκ.
Αν δεν αλλάξουμε εμείς τον κόσμο, ποιος θα το κάνει;
Ημερολόγιο 2012

Με τίτλο "Αν δεν αλλάξουμε εμείς τον κόσμο, ποιος θα το κάνει;" οι Εκδόσεις Αιώρα ετοίμασαν το νέο τους εβδομαδιαίο Ημερολόγιο για το 2012. Η έκδοση αυτή απευθύνεται σε ανθρώπους που παρακολουθούν και νοιάζονται για όσα συμβαίνουν γύρω τους, που αντιλαμβάνονται ότι αποτελούν μέρος αυτού του κόσμου, μέρος των προβλημάτων του και γι' αυτό μέρος της λύσης τους. Ανθρώπους που, ως κάτοικοι του πλανήτη Γη αλλά και της κάθε χώρας, πόλης, γειτονιάς, έχουν σταθερές αξίες ζωής την υπευθυνότητα, την αυτενέργεια, την αλληλεγγύη.

Με άξονες και πληροφορίες για θέματα όπως: ανθρώπινα δικαιώματα, προστασία περιβάλλοντος, εξοικονόμηση ενέργειας, ανακύκλωση, βιώσιμες πόλεις, συνειδητός καταναλωτής κ.ά. αυτό το ημερολόγιο–οδηγός αφορά την πλειοψηφία σε μία τέτοια εποχή κρίσης. Τώρα που οι πρωτοβουλίες, οι συλλογικότητες και οι συνέργειες των πολιτών αποτελούν αναγνωρίσιμες ομάδες παρέμβασης σε πολλαπλές δράσεις ή αντιδράσεις της καθημερινής ζωής, το Ημερολόγιο της Αιώρας αποτελεί χρηστικό εγχειρίδιο. Με τις ιδέες και τις προτάσεις του εμπνέει για αλλαγές και μικρές καθημερινές ενέργειες που έχουν ως γνώμονα τη δημιουργία ενός καλύτερου σήμερα για όλους.

Λειτουργικό και χρηστικό, το Ημερολόγιο 2012 των εκδόσεων Αιώρα έχει τυπωθεί σε οικολογικό ανακυκλωμένο χαρτί Editor2 Non Lisciata 80 γρ.

 

Σχόλια
 

Δεν υπάρχουν σχόλια.


Γράψε ένα σχόλιο
Πρέπει να κάνετε login ή να εγγραφείτε για να μπορέσετε να στείλετε σχόλια.