Αρχή>ΒΙΒΛΙΑ>ΥΓΕΙΑ
ISBN: 960-7872-09-6
σελίδες: 224
τιμή: €15,00   € 13,50 (με ΦΠΑ)
Καλάθι αγορών (0 βιβλία)
Ο εύκολος τρόπος να κόψετε το κάπνισμα

Μετάφραση: Γιώργος Φωκάς

«Κάποιοι φίλοι που είχαν κόψει το κάπνισμα με τη μέθοδο του Allen Carr, μου πρότειναν να διαβάσω το βιβλίο. Ήταν τέτοια η αποκάλυψη, που απελευθερώθηκα αμέσως από τον εθισμό. Όπως οι φίλοι μου πριν από μένα, το βρήκα όχι μόνο εύκολο αλλά και απίστευτα ευχάριστο να μην καπνίζω. Τώρα νιώθω πιο υγιής και πιο ευτυχισμένος. Μου φαίνεται απίστευτο πώς ο Καρ καταφέρνει να το κάνει τόσο απλό μ’ αυτά που λέει».
Sir Anthony Hopkins, Ηθοποιός

Ο Allen Carr έχει σήμερα αναγνωριστεί ως ο υπ'αριθμόν ένα ειδικός για το σταμάτημα του καπνίσματος. Η μέθοδος που αναπτύσσει στο κλασικό αυτό best seller της Penquin, βρίσκεται για χρόνια στην κορυφή των πωλήσεων στη Μεγάλη Βρετανία και έχει μεταφραστεί στις περισσότερες γλώσσες του κόσμου. «Ο εύκολος τρόπος να κόψετε το κάπνισμα» έχει βοηθήσει χιλιάδες καπνιστές σ'όλο τον κόσμο να μεταβληθούν, εύκολα και ανώδυνα, σε ευτυχισμένους μη καπνιστές. Αν είστε καπνιστής αυτό το βιβλίο θα είναι η καλύτερη αγορά που κάνατε ποτέ. Αν δεν καπνίζετε θα είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε σε συγγενείς ή φίλους καπνιστές.

Από τις Εκδόσεις Αιώρα κυκλοφορεί επίσης Ο εικονογραφημένος εύκολος τρόπος να κόψετε το κάπνισμα με σκίτσα του Ben Aisbett.

 

Σχόλια
 

Δεν υπάρχουν σχόλια.


Γράψε ένα σχόλιο
Πρέπει να κάνετε login ή να εγγραφείτε για να μπορέσετε να στείλετε σχόλια.