Αρχή>ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ
Μετά το κύμα

Το Τσουνάμι ήταν ένα εξαιρετικά ασυνήθιστο φαινόμενο, που άλλαξε ριζικά τη ζωή κάθε ανθρώπου της περιοχής που έπληξε στις 26 Δεκεμβρίου 2004. Αφάνισε ζωές, κατέστρεψε περιουσίες, όμως αποκάλυψε και πολλά άλλα ζητήματα που παρέμεναν ως τότε κρυμμένα. Στα απόνερά του έχει κατασταλάξει απέραντη θλίψη, αλλά και αρκετοί γρίφοι, καθώς και πλήθος δυσκολίες και προβλήματα που θα χρειαστούν χρόνια για να λυθούν.

Επίσης αναδύθηκαν θέματα όπως η μοίρα, η τύχη και η συγχρονικότητα, που συνάρπαζαν το συγγραφέα σε όλη του τη ζωή. Ο Ταϊλανδός Τιου Μπούναγκ διηγείται αυτές τις ιστορίες για να τιμήσει εκείνους που χάθηκαν, αυτούς που συνεχίζουν να θρηνούν και όσους πασχίζουν ακόμα να ξαναστήσουν τη ζωή τους.

Μετά το κύμα

Το δεύτερο κύμα της πανδημίας μάς θύμισε ένα άλλο κύμα πριν από 16 χρόνια, το τσουνάμι στη ΝΑ Ασία, στις 26 Δεκεμβρίου 2004, που αφάνισε ζωές, κατέστρεψε οικονομικά, άλλαξε ριζικά τη ζωή του κάθε ανθρώπου της περιοχής. Ο Ταϊλανδός Τιου Μπούναγκ διηγείται ιστορίες από εκείνο το κύμα για να τιμήσει αυτούς που χάθηκαν, αυτούς που συνεχίζουν να θρηνούν και που πάσχισαν και πασχίζουν να ξαναστήσουν τη ζωή τους.

Διαβάστε την ιστορία του Λεκ και της κυρίας Μίλερ, γιατί οι συμφορές μπορεί να έρχονται κατά κύματα, αλλά και η ελπίδα βρίσκει έναν τρόπο να κυματίσει στη ζωή μας.

Ο Λεκ και η κυρία Μίλλερ σε pdf.

Δείτε το βιβλίο εδώ >>