Αρχή>ΒΙΒΛΙΑ>ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑΡΙΑ
σελίδες: 64
διαστάσεις: 12 x 16,5 εκ.
τιμή: €5,50   € 5,00 (με ΦΠΑ)
Καλάθι αγορών (0 βιβλία)
Σημειωματάριο του Αντώνη Σαμαράκη

Αφιερωμένο στον Αντώνη Σαμαράκη ήταν το φετινό (2019) διεθνές μαθητικό συνέδριο που διοργανώνουν το Ζωγράφειο Λύκειο και τα Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη. Το Συνέδριο πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη από τις 10 μέχρι τις 14 Απριλίου 2019. Το μαθητικό συνέδριο έχει γίνει μια από τις πιο αξιόλογες μαθητικές διοργανώσεις και κάθε χρόνο αφήνει μια πολύτιμη παρακαταθήκη. Οι Εκδόσεις Αιώρα κυκλοφορούν το Σημειωματάριο του συνεδρίου.

«... στο Σχέδιο υπάρχει ένα λάθος, στο Καθεστώς υπάρχει ένα λάθος, όχι, οι άνθρωποι δε χωρίζονται σ' εκείνους που είναι με το Καθεστώς και σ' εκείνους που δεν είναι με το Καθεστώς, ένα λάθος, κρίσιμο λάθος έχουμε κάνει, το Καθεστώς είναι διάτρητο από το ένα τούτο λάθος, ένα λάθος δυναμίτη που θα μας τινάξει στον αέρα, δεν μπορώ να τον παραδώσω, είμαι σε θέση να ξέρω τι με περιμένει, όμως δεν θα τον παραδώσω, δε θα τον προδώσω τον άλλον αυτόν άνθρωπο που με κοιτάζει από τρία μέτρα απόσταση, γατζωμένος στη μαρκίζα, γατζωμένος πάνω μου, ένα λάθος κυκλοφορεί παράνομα σε ό,τι θεωρούσαμε σίγουρο και απαρασάλευτο, ένα λάθος είναι κάπου εδώ γύρω μας, μέσα μας, ένα λάθος».

Αντώνης Σαμαράκης,
Το λάθος

Το εξώφυλλο φιλοτέχνησε ο ζωγράφος Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος. Το σημειωματάριο έχει χαρτί σαμουά υψηλής ποιότητας, πρακτικό σχήμα και κυκλοφορεί σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων.

 

Σχόλια
 

Δεν υπάρχουν σχόλια.


Γράψε ένα σχόλιο
Πρέπει να κάνετε login ή να εγγραφείτε για να μπορέσετε να στείλετε σχόλια.